Beleef Buren

Toeristen informatie & Winkel

In de winkel aan de Markt kun je terecht voor toeristische informatie, het boeken van activiteiten, cadeaus, oud-Hollandssnoep en typisch Burense én Nederlandse souvenirs. 

Toeristen informatie
Heb je hulp nodig bij het plannen van je dagje uit met familie, vrienden of collega's? Bij Beleef Buren helpen we je graag bij het boeken van activiteiten, tickets, rondleidingen en b&b's of campinngs. Laat je adviseren en vraag gelijk naar de mooiste fiets- en wandelroutes in en rond Buren, de parel van de Betuwe. Het hele jaar door kun je komen genieten van al het schoons dat de Betuwe te bieden heeft.

Activiteiten
Natuurlijk kun je ook in de winkel terecht voor het boeken van onze activiteiten. Zeker wanneer je voor een familie-uitje of bedrijfsfeest naar Buren komt is het raadzaam om vooraf contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden die we in Buren kunnen bieden. Hierbij zoeken we ook de samenwerking met andere ondernemers in Buren voor je op. Op die manier kunnen we je een passend en dag vullend programma aanbieden.

Souvenirs en cadeaus
In de winkel kun je terecht voor de leukste cadeautjes en souvenirs. Voor zo een kleine monumentenstad is er een rijk assortiment aan originele en nostalgische souvenirs van Buren. Van vingerhoedjes tot mokken en van magneten tot speciaal voor ons samengestelde Burense thee. Ook voor kaarten en souvenirs van de Betuwe ben je in de winkel aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan mooie aardewerken appels of kersen voor thuis op tafel.

oud-Hollandssnoep
Bij Beleef Buren kun je ook terecht voor een lekker oud-Hollandssnoepje voor tijdens de wandeling, op de fiets, onderweg naar huis of voor de thuisblijvers. Een snoepje uit Buren is altijd lekker. Je kunt altijd kiezen uit meer dan 60 soorten oud-Hollandssnoep zoals kaneelstokken, wijnballen, boterbabbelaars, framboosjes en stroopsoldaatjes.

Museumwinkel
Aan de Markt in Buren staat het museum 'Buren en Oranje'. Voor een herinnering aan het museum kun je bij Beleef Buren binnenlopen. Een deel van de winkel is ingericht met een ruim assortiment aan verzamelstukken en souvenirs van het museum en het koningshuis. Buren behoort immers tot de Oranjesteden van Nederland. 

E-mailen
Instagram