Over ons

Buren is met haar centrale ligging in Nederland, midden in de Betuwe, de ideale bestemming voor jong en oud uit heel Nederland. Of je nu wil genieten op de terrassen, wil winkelen in de unieke boetiekjes, Buren wil beleven tijdens één van haar vele evenementen of actief met vrienden, familie of collega’s de dag door wilt brengen. Bezoekers van binnen- en buitenland komen hier samen en genieten met volle teugen van alles wat deze stad met haar rijke historie te bieden heeft.

Beleef Buren is gevestigd in het hart van Buren, hier ontvangen wij alle bezoekers van Buren voor een leuke activiteit of aandenken aan Buren. In de webshop van Beleef Buren kun je een activiteit naar keuze boeken of een kaartje voor één van de musea in (gemeente) Buren. Naast onze standaard activiteiten kijken we graag samen met onze klanten naar de mogelijkheden die we in Buren kunnen bieden. Hierbij zoeken we de samenwerking op met andere ondernemers in Buren. Op die manier kunnen we iedereen een passend en dag vullend programma aanbieden.

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een uniek aandenken aan Buren of een lekkere zak met oudhollands snoep? Dan is onze winkel op Markt 1 in Buren de juiste bestemming voor jou. Naast de typische souvenirs vind je hier ook unieke Burense producten gemaakt door lokale ondernemers of door Beleef Buren zelf. Met een assortiment van meer dan 60 soorten snoep is er voor jong en oud keuze genoeg.

Beleef Buren houdt zich naast de toeristische activiteiten en het bezoekerspunt bezig met het (inter)nationaal op de kaart zetten van Buren als oer-Hollandse, nostalgische, geschiedenisrijke, talentvolle en Oranje stad. Beleef Buren zet zich hiervoor in door samen met vele partners in de stad en regio samen te werken.

Maak hieronder een keuze om nog meer over ons te weten te komen.
Contact
Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Betalen en bestellen
Annuleren en retour

E-mailen
Instagram