Plan je bezoek

Gratis parkeren
Buren heeft verschillende gratis parkeerplaatsen op loopafstand van het centrum. Op de volgende plattegrond staan de parkeerplaatsen aangegeven, inclusief de adressen die hiervoor ingevoerd kunnen worden in het navigatiesysteem.

Buren vanuit alle hoeken bereikbaar
Buren is vanuit alle belangrijke luchthavens vlot en moeiteloos bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met de auto. Alle informatie over het bezoeken van Buren via het openbaar vervoer kun je vinden op 9292.nl.


Veelgestelde vragen
Hieronder staan de meest gestelde vragen over Buren en haar omgeving. Staat uw antwoord hier niet tussen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Beleef Buren door uw vraag te mailen naar info@beleefburen.nl.

Wanneer is de bloesem in de Betuwe op haar mooist?
Waar anders dan in de Betuwe kunt u het beste genieten van de bloesem in het voorjaar? Om te weten wanneer de bloesem op haar mooist is kunt u via BurenStad de bloesemmeter volgen. Het is ook mogelijk om de app 'Bloesemalert' te downloaden op één van uw mobiele apparaten. De app is nu te verkrijgen in zowel de App Store als de Google Play Store.

Is er een openbaar (minder validen) toilet in Buren?
Er is in Buren geen openbaar (minder validen) toilet aanwezig. U kunt gebruik maken van de toiletten aanwezig bij de verschillende horecagelegenheden. Restaurant De Hofhouding heeft daarbij ook een toilet voor minder validen. Bij Hotel en restaurant De Prins kunt u ook terecht indien u hier voor binnen gereserveerd heeft. Ze leggen dan een rolplaat over de trap naar binnen, voor u klaar.

Wanneer zijn de winkels, boetiekjes, horeca, galeries en musea geopend?
U bent van maandag tot en met zondag van harte welkom in Buren. Voor de openingstijden van de verschillende winkels, boetiekjes, horeca, galeries en musea kunt u op de desbetreffende websites kijken. Voor een overzicht van de openingstijden én meer, kunt u ook kijken op de website van BurenStad. Hier vindt u een totaaloverzicht van alle winkels, boetiekjes, horeca, galeries, musea en bezienswaardigheden in en rond Buren.


We hopen u snel te zien in Buren!

E-mailen
Instagram