Annuleringsbeleid

Annuleren
Annuleren van een boeking is altijd mogelijk. Hiervoor kan de klant een mail sturen naar info@beleefburen.nl. Wel zijn er kosten verbonden aan het annuleren van een boeking.

Bij annulering van een bestelling uit de webshop is de klant 2,00 euro, zegge twee euro, annuleringskosten per bestelde activiteit of kaart verschuldigd. Dit bedrag wordt ingehouden van de terug te boeken betaling.

Bij annulering van geoffreerde bestellingen is de klant de volgende percentages van het factuurbedrag verschuldigd.
meer dan 4 weken voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 10%
3-4 weken voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 15%
1-3 weken voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 35%
4-7 dagen voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 50%
2-3 dagen voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 75%
binnen 48 uur voor de overeengekomen datum tot uitvoering van de overeenkomst: 100%


Verzenden en afhalen
Momenteel levert Beleef Buren alleen diensten waarbij eventueel producten afgehaald moeten worden bij Beleef Buren, Markt 1, 4116 BE, Buren. Dit wordt per activiteit aangegeven. Afhalen kan alleen tijdens openingstijden van Beleef Buren, tenzij anders schriftelijk overeengekomen met de klant.

 

Bestedingstermijn
Bij een bestelling van een activiteit of kaartje voor musea kies je een datum waarop je wilt deelnemen of toegang wilt krijgen. De datum staat ook aangegeven op het toegangsbewijs (factuur) en kan alleen op die datum worden verzilverd. Kaartjes voor musea en activiteiten van Beleef Buren kun je bestellen om nog dezelfde dag te gebruiken of in de toekomst. Hiervoor dien je wel zelf te controleren of de gekozen datum binnen de openingstijden van Beleef Buren of de musea valt. De huidige openingstijden van Beleef Buren worden weergegeven op de website. Museumbezoeken en activiteiten die buiten openingstijden worden geboekt kunnen worden omgezet op een andere datum door een mail met het verzoek te sturen naar info@beleefburen.nl 

E-mailen
Instagram